Vuokrauspalvelut

Tarjoamme hevosihmisen arkeen tarpeellisia ja hyödyllisiä vuokrauspalveluita, joiden tarkoituksena on päästä kokeilemaan hevosen hyvinvointia hyödyttäviä tuotteita ennen kalliimpaa ostosta. Ei enää turhia hutiostoksia, vaan voit testata sopivia malleja ja ostaa tuotteen vasta sen jälkeen kun olet varma päätöksestäsi!

Vuokrausvalikoimaamme kuuluu tällä hetkellä anatomiset Fager bitsin ja Winderenin kuolainmallit, Winderenin iskuja vaimentava romaani eri paksuuksissa, sekä Winderenin polvi- ja lonkkavaivaisille tarkoitetut jalustimet. Vuokraamme myös Equilibrium Productsin laadukkaan, hierovan Massage padin testijaksolle ennen pädin ostamista ja tilaamista.

Muut palvelut

Lisäksi tarjoamme ammattilaisena kuolainsovituskäyntejä, varusteiden sovituksia & laserhoitoja erityisesti Pirkanmaan alueella, mutta sopimuksen mukaan myös muualla Suomessa. Pirkanmaan alueella tallikäyntien suositusratsukkomäärä on 2-3 / päivä, pidemmille reissuille vähintään 4-5 / kerta. Autamme asiakkaiden yhteensovittamisessa, joten ota meihin rohkeasti yhteyttä ja varaa aika sovitukselle, niin sovitetaan päivä mahdolliseksi.

Meiltä voit myös tilata koulutuskäyntejä urheiluseuroille, hevosalan tapahtumiin tai muihin tilaisuuksiin. Teemme myös laajasti yhteistyötä eri ammattilaisten kanssa, joten voimme myös yhdistää palveluitamme yhteiseen päivään toisen yrittäjän kanssa. Kysy lisää näistä mahdollisuuksista info@equiara.com.