Ei hätää, kaikki me teemme joskus virhearvioita. Jos tuote on väärää kokoa, autamme sinua mielellään katsomaan vielä vaihtoehdot läpi ja osaamme suositella eri malleja, jotka voivat toimia teidän tarpeeseenne paremmin. Jos kuitenkin haluat palauttaa tuotteen, luethan tarkkaan alla olevat palautusehdot tuotteiden palautusehdoista.

Suomen kuluttajansuojalain mukaisesti tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusilmoituksen jälkeen tuotteen on oltava meillä myymälässä perillä 14 päivän kuluttua palautusilmoituksesta. Vastaanotamme palautukset vain alkuperäispakkauksessa, pakkauksen ja tuotteen ollessa uudenveroisia ja puhtaana. Jos palautettua tuotetta on vastoin ostajan laissa säädettyä huolenpitovelvollisuutta käytetty, on yrityksellä oikeus periä arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan saakka palautuskuluineen.

Jos haluat perua tai palauttaa vuokrauspalveluihin kuuluvan tuotteen tai palvelun, katsothan erilliset palautusehdot täältä.

Huomioithan kuitenkin, että kuluttajansuojalain mukaisesti seuraavilla tuotteilla ei ole ollenkaan palautus- ja vaihto-oikeutta, tuotteen luonteen takia:

 • käyttöön otetut kuolaimet (joista hygieniatarra poistettu)
 • käytettynä ostetut kuolaimet
 • kustomoidut tai brodeeratut tuotteet
 • ravintolisät tai hevosen rehut

TUOTTEEN PALAUTUSEHDOT

Aloitathan tuotteen palautusprosessin ilmoittamalla meille sähköpostitse info@equiara.com, että haluat palauttaa tuotteen ja tuotteen palautussyyn. Huomioithan, että asiakaspalautuksemme on maksullinen ja siitä perittävä palautuksen käsittelykulu on 8,90 euroa. Vähennämme tämän palautettavan tuotteen osalta takaisinmaksettavasta hinnasta. Mikäli paketti on jäänyt noutamatta ja palautuu meille, veloitamme tämän saman kulun asiakkaalle maksettavasta tuotteen hinnasta.

 • Palautettavien tuotteiden on oltava alkuperäispakkauksessa, käyttämättömiä (laput ja hygieniatarrat kiinni) ja takaisinlähetystä varten pakattuja. Jos palautettua tuotetta on vastoin ostajan laissa säädettyä huolenpitovelvollisuutta käytetty, on yrityksellä oikeus periä arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan saakka palautuskuluineen.

 • Palautettava tuote on palautettava viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua sähköpostitse tehdyn palautusilmoituksen tekemisestä alla mainittuun palautusosoitteeseen Matkahuollon asiakaspalautusnumerollamme. Palauttajan tulee säilyttää kuitti palautuksesta niin kauan, kun tuote on saapunut meille ja olemme tarkistaneet palautuksen.

PAKKAUSOHJEET

 • Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan palautuslomakkeen mukaiset tiedot, kuten nimesi ja yhteystietosi sekä tilausnumerosi.

 • Palautamme vastaavasti tilauksesta maksamasi rahat viivytyksettä kuluttajasuojalain mukaisesti.

Palautustiedot Matkahuollon kautta:

 • Equiara Oy
 • Asiakasnumero: 9554495
 • Sisaruspohjantie 74, 34240 Kämmenniemi
 • info@equiara.com

Pakkaa tuotteet, ja toimita ne Matkahuollon palvelupisteeseen. Ilmoita kassalla asiakasnumero, niin he tulostavat tuotteisiin oikean lapun ja ohjaavat paketin meille.

KOKO TILAUKSEN PERUUTUSOIKEUS

Kuluttaja-asiakkailla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilaus ilmoittamalla tästä meille viimeistään 14 päivän kuluttua tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta.

Tilauksen peruuttamisilmoitus tulee tehdä selkeästi sähköpostiimme info@equiara.com. Huomioithan, että asiakaspalautuksemme on maksullinen ja siitä perittävä palautuksen käsittelykulu on 8,90 euroa. Vähennämme tämän palautettavan tuotteen osalta takaisinmaksettavasta hinnasta.

Peruutettavan tilauksen tuotteiden on oltava alkuperäispakkauksessa, käyttämättömiä ja takaisinlähetystä varten pakattuja. Jos peruutettua tuotetta on vastoin ostajan laissa säädettyä huolenpitovelvollisuutta käytetty, on yrityksellä oikeus periä arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan saakka palautuskuluineen.

Jos kauppa perutaan, tavara on palautettava viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä yllä mainittuun tuotteiden palautusosoitteeseen. Tilauksen peruuttajan on tarvittaessa näytettävä toteen, että tavara on palautettu määräajassa, esimerkiksi palautuskuitilla.

Peruuttaessasi tilauksen, täytäthän aina palautus/peruutuslomakkeen tiedot ja liität niihin mukaan myös tilinumerosi, jotta voimme palauttaa tilauksen summan turvallisesti tilillesi kuluttajansuojalain ehtojen mukaisesti.

KOON TAI TUOTTEEN VAIHDOT

Ilmoitathan väärästä koosta, tai tuotteesta mahdollisimman pian sähköpostitse info@equiara.com. Ilmoita mihin tuotteeseen ja kokoon haluat vaihtaa. Vaihdosta veloitamme uuden vaihtolähetyksen lähetyskulut, 8,90 euroa.

Mikäli uutta kokoa ei ole heti saatavilla, yritämme aina ensisijaisesti tilata sen ja ilmoitamme erikseen arvioidun toimitusajan. Huomioithan kuitenkin, että aina tuotetta ei enää ole saatavilla toimittajilta.

MAHDOLLISET VIAT JA PUUTTEET TUOTTEISSA

Tarkistathan toimituksen heti sen saatuasi. Jos tuote on viallinen, otathan heti yhteyttä asiakaspalveluumme info@equiara.com. Sovimme kanssasi tuotteen mahdollisesta vaihdosta / reklamoinnista. Liitä mahdollisuuksien mukaan viestiin mukaan myös kuva tai video havaitusta virheestä.

Jos tuote on kadonnut toimituksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian tai viimeistään 14 päivän kuluessa info@equiara.com, niin sovimme miten saamme virheen korjattua. Kuluttajakaupassa noudatamme virheiden osalta pakottavia kuluttajasuojalain virhevastuusäännöksiä.

Mikäli olemme itse tehneet virheen tuotteen lähetyksessä tai koossa, emme peri asiakkaalta palautuskulua 8,90 euroa.

ERIMIELISYYDET

Pyrimme sopimaan tilaustasi koskevat mahdolliset erimielisyydet ensisijaisesti sovittelemalla, joten otathan ensisijassa yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksemme asian.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

ASIAKASPALVELU

Henkilökuntamme auttaa sinua tilaukseesi liittyvissä kysymyksissä. Otathan yhteyttä ensisijaisesti sähköpostitse tai chatissä:

info@equiara.com