Kuolainsovituskäynnit

Teemme kuolainsovituspalveluita ympäri Suomen valikoimaamme kuuluvilla merkeillä. Kuolainsovituksessa ratsastamme alkuun ratsukon omilla kuolaimilla suun tarkistuksen jälkeen, jonka jälkeen ehdimme normaalisti testiratsastaa 3-5 kuolainta / testikerta, hieman hevosen herkkyydestä riippuen. Asiantuntijan seuratessa vierestä testiratsastuksia on helpompi suositella oikeita malleja ja sivuosia, erityisesti suustaan haastavampien hevosten kanssa. Kuolainsovitus käy kuitenkin minkä tasoisille tai kokoisille ratsukoille tahansa ja sovituksissa mahdollista on sovittaa kuolaimia 7,5cm - 15cm leveyksissä, eri paksuuksissa (pääsääntöisesti 10-18mm). Kuolainsovitukseen kuuluu 1 viikon jatkoratsastus parhailla kuolaimilla, jonka jälkeen ne palautetaan ja vaihdetaan uusiin, mikäli sopivat ovat löytyneet. 

Huom! Ilmoittautuminen sovituksiin on sitova ja alle 24h ennen peruutetuista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta, paikalle tulematta jättämisestä veloitamme 100% palvelun normaalihinnasta. Yli 24h ennen tehty peruutus on maksuton. 

Pirkanmaan alueella tallikäyntien suositusratsukkomäärä on 2-3 / päivä, pidemmille reissuille vähintään 4-5 / päivä. Autamme asiakkaiden yhteensovittamisessa, joten ota meihin rohkeasti yhteyttä ja varaa aika sovitukselle, niin sovitetaan päivä mahdolliseksi kaikille osapuolille. 🦄

Vuokrauspalvelut

Tarjoamme hevosihmisen arkeen tarpeellisia ja hyödyllisiä vuokrauspalveluita, joiden tarkoituksena on päästä kokeilemaan hevosen hyvinvointia hyödyttäviä tuotteita ennen kalliimpaa ostosta. Ei enää turhia hutiostoksia, vaan voit testata sopivia malleja ja ostaa tuotteen vasta sen jälkeen kun olet varma päätöksestäsi!

Vuokrausvalikoimaamme kuuluu tällä hetkellä anatomiset Fager bitsin, Jump'inin ja Winderenin kuolainmallit, Winderenin iskuja vaimentava romaani eri paksuuksissa ja malleissa, sekä Winderenin polvi- nillkka- ja lonkkavaivaisille tarkoitetut jalustimet. Vuokraamme myös Equilibrium Productsin laadukkaan, hierovan Massage padin testijaksolle ennen pädin ostamista ja tilaamista.

Muut palvelut

Lisäksi tarjoamme muiden varusteiden, kuten suitsien tai loimien sovituksia & laserhoitoja erityisesti Pirkanmaan alueella, mutta sopimuksen mukaan myös muualla Suomessa. Pirkanmaan alueella tallikäyntien suositusratsukkomäärä on 2-3 / päivä, pidemmille reissuille vähintään 4-5 / kerta. Autamme asiakkaiden yhteensovittamisessa, joten ota meihin rohkeasti yhteyttä ja varaa aika sovitukselle, niin sovitetaan päivä mahdolliseksi.

Meiltä voit myös tilata koulutuskäyntejä/päiviä eri talleille, urheiluseuroille, hevosalan tapahtumiin tai muihin tilaisuuksiin. Teemme myös laajasti yhteistyötä eri ammattilaisten kanssa, joten voimme myös yhdistää palveluitamme yhteiseen päivään toisen yrittäjän kanssa. Kysy lisää näistä mahdollisuuksista info@equiara.com.

tee ajanvaraus tai pyydä tuotteita vuokralle!

Allaolevan painikkeen kautta saat meihin ajanvarauksen osalta yhteyden chatissä, voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@equiara.com. Palveluiden hinnaston löydät "Vuokrauspalveluiden ehdot" -sivustolta.

Vuokrausehdot ja hinnastot

Vuokrauksen UKK

palautteita kuolainkonsultoinnista, sovituksista ja vuokrauksesta
palautteita kuolainkonsultoinnista, sovituksista ja vuokrauksesta
Meillä kävi eläinlääkäri tarkistamassa hevosen suun ja sieltä ei ensimmäistä kertaa löytynyt yhtäkään puremaa!! Eli kuolain toimii! Me ollaan niin ymmyrkäisenä onnesta, samoin myös eläinlääkäri! En tiedä miten voidaan kiittää teitä avusta ja lukemattomista pohdinnoista! 😍
— Heidi ja Elli
palautteita kuolainkonsultoinnista, sovituksista ja vuokrauksesta
On paljon mukavampaa sovittaa kuolaimia yhdessä, kun ei itse osaa sanoa eri mallien eroista tai ominaisuuksista juurikaan mitään. Kyllä nyt huomaa heti konkreettisen eron, miksi ratsastaa kuolaimet yhdessä ammattilaisen kanssa - sairaan hyvä!
— kaksi tyytyväistä asiakasta, Kaisla & Netta
palautteita kuolainkonsultoinnista, sovituksista ja vuokrauksesta
KIITOS avusta, kuolain oli nappiosuma! Hevonen oli tyytyväinen edestä, ei pureskellut kuolainta, oli kevyt ja siirtymisiin tuli lisää terävyyttä. En olisi uskonut, että kuolainvalinta voi vaikuttaa näin paljon! 🔥
— Katri
palautteita kuolainkonsultoinnista, sovituksista ja vuokrauksesta
Nopea asiakaspalvelu ja hevoseni tykkää kovasti Fager bitsin kuolaimista. Se ei ole ikinä ollut näin hyvä ratsastaa kuin Marialla!
— Jenna
palautteita kuolainkonsultoinnista, sovituksista ja vuokrauksesta
Useiden kokeiluiden jälkeen löysimme vihdoin hevoselle todella hyvän vaihtelukuolaimen edellisen rinnalle, jonka kanssa se on viihtynyt todella hyvin, vaikka onkin herkkä. Kiitos paljon hyvästä palvelusta! 😍
— Titta