Omalla tallilla tapahtuva kuolainsovituskäynti

Sovitusaika 1-1,5h = 90e + matkakulut (50km säteeltä Tampereelta matkakulut lisätään), hinta sisältää 2 kuolaimen jatkotestauksen 1 viikoksi, sekä ammattilaisen avun etsinnän aikana. 

Huom! Ilmoittautuminen sovituksiin on sitova ja alle 24h ennen peruutetuista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta, paikalle tulematta jättämisestä veloitamme 100% palvelun normaalihinnasta. Yli 24h ennen tehty peruutus on maksuton. 


Eri tuotteiden vuokrausajat

Winderenin tuotteiden vuokra-aika on 1 viikko, joka alkaa noutopäivästä postista (ellei toisin sovita). Equilibriumin Massage padin vuokra-aika on 2 viikkoa. Kuolainten vuokra-aika on pääsääntöisesti 1 viikko, ellet ole tilannut lisämaksusta erikseen 2 viikon pakettia. Kaikkien tuotteiden vuokra-aikaa on mahdollista jatkaa max. 2 viikkoa alkuperäisestä ajasta, katso silloin hinnat alta.

Testivaihtoehdot ovat:

Konsultoinnin kautta tapahtuva kuolainvuokraus

 • Etäkonsultointineuvot, 2 kuolainta 1 viikoksi = 65e
 • Etäkonsultointineuvot, 4 kuolainta 2 viikoksi = 85e
 • Lisäviikko kokeiluun / kuolain = 10

   

  Winderen jalustinten ja romaanien vuokraushinnat

  • Winderen jalustinten vuokraus 1 viikoksi = 40e
  • Winderen romaanin vuokraus 1 viikoksi = 45e
  • Lisäviikko 15e / tuote.

  Equilibrium Products Massage pad -hierontapädin vuokraushinnat

  • Heatsense massage pad 2 viikkoa = 60e
  • Lisäviikko 15e / tuote.
  Alennus vuokrauksen jälkeen
  • Saat vuokrauksen jälkeen -10% alennuskoodin verkkokauppaamme kyseiseen tuoteryhmään. 

  Vuokraehdot

  1. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 % ja postimaksut.

  2. Vuokra-aikaa voidaan pidentää alkuperäisestä vuokra-ajasta enintään 2 viikolla, lisämaksusta 10 € / viikko / kuolain, tai 15€ / viikko / Winderen jalustimet, romaanit tai Massage pad.

  3. Maksu suoritetaan verkkokauppaostoksena, korttimaksulinkillä, tai tilisiirrolla ennen kuolainten lähettämistä.

  4. Testikuolaimet ovat normaalisti käytettyjä ja ne puhdistetaan ennen testiä. Jos kuolaimet palautetaan kesken vuokra-ajan, ei rahojen palautusta suoriteta. Emme myöskään palauta rahaa, jos vuokraaja ei löydä sopivaa kuolainta. Mikäli lähetämme uuden kuolaimen, kerromme jos sen voi pitää suoraan vuokrauksen päätteeksi. Ilman meidän kuittausta, kuolainta ei voi pitää suoraan. 

  1. Jos vuokraaja haluaa ostaa tuotteen, tilaamme uuden tuotteen toiveiden mukaan. Mikäli kyseistä kuolainta tai tuotetta ei ole saatavilla uutena, sovimme ostamisesta erikseen tilanteen mukaan. 

  2. Myös uudet, omaksi tilattavat tuotteet on maksettava ennen niiden tilaamista. Vuokrauksen jälkeen saat -10% alennuksen verkkokauppaamme. 

  3. Jos kuolain on vaurioitunut normaalia enemmän, siinä on isoja hankaus- tai hammasjälkiä tai katoaa postissa, siitä on ilmoitettava välittömästi osoitteeseen info@equiara.com.

  4. Vuokrattuja kuolaimia on kuivattava pyyhkeellä käytön jälkeen välittömän ruostumisen estämiseksi. Suuret ruostevauriot veloitamme erikseen asiakkaalta vuokrauksen jälkeen, mikäli ne ovat tulleet vuokrauksen aikana. 

  5. Tuotteet on puhdistettava ja palautettava samassa kunnossa kuin ne olivat, lukuunottamatta normaalia kulumista.

  6. Tuotteiden vaurioituminen oikeuttaa Equiaran laskuttamaan kuolaimen koko arvon, riippuen vaurion laajuudesta.

  7. Equiara on oikeutettu korvaukseen, jos tuotteet palautetaan huonossa kunnossa.

  12.Jos kuolaimet katoavat, sinun on ilmoitettava siitä välittömästi meille, jotta voimme ottaa yhteyttä kuljetusliikkeeseen. Et saa antaa kuolaimia kenellekään kokeiltavaksi ilman Equiara EQ lupaa.

  1. Jos vuokrausehtoja ei noudateta tai maksu on myöhässä, Equiaralla on oikeus olla lähettämättä vuokratuotteita tai ostettavia tuotteita ennen kuin maksu on suoritettu. Kuolaimia ja muita tuotteita ei varata vuokraajalle, jos laskua ei makseta eräpäivään mennessä - ne vapautuvat automaattisesti muiden vuokraukseen.

  2. Kuolaimet, jalustimet, romaanit ja massage padit on palautettava postitse Equiaralle:

  • Matkahuollon palautuslähetyksenä, numerolla 9554495 - emme vastaanota Postin kautta palautuksia! 
   • Equiara Oy, Sisaruspohjantie 74, 34240 Kämmenniemi
   • Lähetyksestä on pyydettävä kuitti ja pyydettäessä se on annettava Equiaralle, kuitti tulee myös pitää tallessa siihen saakka, kun lähetys on saapunut meille perille.
  1. Uuden kuolaimen tai tuotteen toimitusaika vaihtelee ja se ilmoitetaan erikseen tilauksen yhteydessä.

  2. Tuotteiden soveltuvuus vuokralaisen hevoselle perustuu aina arvioon, jotka perustuvat valmistajan ja vuokraajan antamiin tietoihin.

  3. Jos vuokrattuja tuotteita ei palauteta Equiaralle vuokra-ajan päätyttyä, Equiara tekee rikosilmoituksen Suomen poliisille ja palauttamaton tuote tulee maksaa sen ostohintaa vastaavalla summalla. Maksamattomat laskut lähetetään perintään KTI Laskutus Oy:lle, josta ne välitetään ulosottoprosessiin. 

  tee ajanvaraus tai pyydä tuotteita vuokralle!

  Allaolevan painikkeen kautta saat meihin ajanvarauksen osalta yhteyden chatissä, voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@equiara.com. Palveluiden hinnaston löydät "Vuokrauspalveluiden ehdot" -sivustolta.

  Vuokrausehdot ja hinnastot

  Vuokrauksen UKK

  palautteita kuolainkonsultoinnista, sovituksista ja vuokrauksesta
  palautteita kuolainkonsultoinnista, sovituksista ja vuokrauksesta
  Meillä kävi eläinlääkäri tarkistamassa hevosen suun ja sieltä ei ensimmäistä kertaa löytynyt yhtäkään puremaa!! Eli kuolain toimii! Me ollaan niin ymmyrkäisenä onnesta, samoin myös eläinlääkäri! En tiedä miten voidaan kiittää teitä avusta ja lukemattomista pohdinnoista! 😍
  — Heidi ja Elli
  palautteita kuolainkonsultoinnista, sovituksista ja vuokrauksesta
  On paljon mukavampaa sovittaa kuolaimia yhdessä, kun ei itse osaa sanoa eri mallien eroista tai ominaisuuksista juurikaan mitään. Kyllä nyt huomaa heti konkreettisen eron, miksi ratsastaa kuolaimet yhdessä ammattilaisen kanssa - sairaan hyvä!
  — kaksi tyytyväistä asiakasta, Kaisla & Netta
  palautteita kuolainkonsultoinnista, sovituksista ja vuokrauksesta
  KIITOS avusta, kuolain oli nappiosuma! Hevonen oli tyytyväinen edestä, ei pureskellut kuolainta, oli kevyt ja siirtymisiin tuli lisää terävyyttä. En olisi uskonut, että kuolainvalinta voi vaikuttaa näin paljon! 🔥
  — Katri
  palautteita kuolainkonsultoinnista, sovituksista ja vuokrauksesta
  Nopea asiakaspalvelu ja hevoseni tykkää kovasti Fager bitsin kuolaimista. Se ei ole ikinä ollut näin hyvä ratsastaa kuin Marialla!
  — Jenna
  palautteita kuolainkonsultoinnista, sovituksista ja vuokrauksesta
  Useiden kokeiluiden jälkeen löysimme vihdoin hevoselle todella hyvän vaihtelukuolaimen edellisen rinnalle, jonka kanssa se on viihtynyt todella hyvin, vaikka onkin herkkä. Kiitos paljon hyvästä palvelusta! 😍
  — Titta